Lite musiknyttigt!!

Det blir en dag utan mejk idag....söndag är min fri-dag :) Istället tänkte jag erbjuda er en liten lista av musik jag lyssnar på för tillfället, en salig blandning av mjukt & hårt, gammalt & nytt....
Jag börjar med det mest lyssnade & jobbar mig neråt.....

Dead by April - ett göteborgsband som ännu inte har släppt skiva, men med säkerhet gör det vilken sekund som helst. De har lyckats få en hel del spelningar runt om mig & jag hade nöjet att se dom som förband till Ill Ninõ förra helgen. Jag gillar detta för att det är en bra balans mellan det melodiösa & mer agressiva.

30 second to Mars - jag vet!!! har redan skrivit om dessa för knappa månaden sedan, men dom är bara hlt underbara =) Skåderlpelaren& sångaren Jared Letos band, skivan Beautiful Lie har något för alla...fantastiskt bra!

Soilwork - jättebra band från Skåne, eller ja, inte bara skåne längre, en av gitarristerna (Daniel) är faktiskt från Göteborg, sångaren Björn impar alltid på mig med sin sång.

Amorphis - finskt band, som låter jaaa väldigt finskt haha...finsk hårdrock var ett långt tag min svaghet. Det landet bara pumpade ut bra & trallvänlig musik:)

Dark Tranquillity - jag kan ju förstås inte utelämna min mans band, skriver inget om dom, känner mig aningen jävig haha, ni får lyssna själva =)


Kommentarer
Postat av: Emelie

Jaha, är han med där! Det är inte riktigt min musiksmak men till och med jag har låtar av dem, där ser man. Cathode Ray Sunshine är bra tycker jag :)

2008-04-20 @ 22:27:06
URL: http://www.pssion.se
Postat av: inthemake

Se där ja =) ja dom får till det ibland ;) hihi

2008-04-20 @ 23:36:59
URL: http://inthemake.blogg.se
Postat av: Suz

Ja, Dark Tranquillity är grymt bra, har de flesta av deras plattor. Har sett dem live ett par gånger och tycker att de är ett av de bättre live-banden. Tror jag fastnade för dem första gången jag såg videon till "Monochromatic Stains", grym låt.:)

2008-04-21 @ 06:59:43
Postat av: sminkjante

Dead by April gillade jag skarpt. Inte hört de tidigare.

2008-04-21 @ 07:24:37
URL: http://sminkjante.blogspot.com
Postat av: inthemake

Suz: Va kul, det var den första låten jag med gillade hihihi...det är lite sing-a-long känsla ;)

Sminkjante: Visst är dom bra!! Nä, dom är ett nytt band som ännu inte släppt skiva, men det kommer nog snart ;)

2008-04-21 @ 07:56:28
URL: http://inthemake.blogg.se
Postat av: Badbomben

Jag ber om att få gratulera för en ytterst bra musiksmak!:D I synerhet amorphis och soilwork gillas skarpt. Dark Tranquillity är också riktigt bra!

2008-04-21 @ 12:32:09
URL: http://badbomben.blogspot.com/
Postat av: inthemake

Tack tack Badbomben =) musik är en del av livet, nått man helt enkelt måste ha ;)

2008-04-21 @ 12:48:52
URL: http://inthemake.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0