Skin doctors.....

Idag blev jag berikad med 2 nya produkter från Skin Doctor, det är ett märke jag aldrig testat & det ska bli spännande att prova om de håller vad de lovar ;)

För att förtydliga det hela så är detta inget jag köpt utan fått som gåva på en utbildning/nyhetskväll hos Skin Doctor :)

Den första är:
Relaxaderm - injectionfree facial relaxer

"Du har upptäckt Relaxaderm, det första injektionsfria alternativet som slätar ut ansiktsdragen och jämnar ut framtoningen av rynkor. Denna avslappnande effekt befriar huden från en del av bördan genom att ge den tid att återhämta sig. Denna luxuösa kräm lagras i huden och därför kommer förbättringar att kunna ses varje dag"

"Används 2 gånger om dagligen i 30 dagar för att släta ut linjer & rynkor. Därefter 1 gång om dagen för att bibehålla det ungdomliga utseendet"

Den andra:
Gamma Hydroxy - skin resurfacing cream

"Tillhör tredje generationen inom kosmetisk återhämtningsteknologi med samverkan av både alpha-hydroxy syror & beta-hydroxy syra vilka tillåter flerfaldig, kosmetisk återhämtning i ett steg utan hård kemisk peeling."

"Lägg 2 ggr om dagen på ett tunt jämt skikt av Gamma Hydroxy i ansiktet, på nacken, på händerna eller där du vill få din hud att framträda bättre."

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0