Kul kupp.....

Idag har jag jobbat 4 timmar på parfymeriet & jag och min kollega Jennifer fick en kul idé för oss igår när hon fick en DT girlie av mig. Vi gick till jobbet i samma tröja idag hihiiiiKöpte även ny after-shave balm till mannen, han har blivit helt såld på Biotherms After-Shave utan alkohol. Eftersom han är helt rakad på huvudet så kör han den även där & säger att det är inget som känns bättre (och han har fått testa hela svenska sortimentet hahahaha)


Kommentarer
Postat av: Ninni

Min kära sambo använder bara Biotherm, han kanske t o m har köpt några av produkterna av dig! Hihi! Tror han testat sig igenom hela sortimentet snart. Han har kört med ögoncreme nästan sen vi träffades för tio år sen så det är en kokett herre vi talar om. :-)

2008-08-10 @ 19:46:15
Postat av: Linda

Grym tröja, coolt att ni va lika idag ;o)
Min kära sambo spelade förresten lite DT för mig förut, han kände igen loggan när han snabbt kollade förbi när jag va inne på din blogg och va inte sen med att sätta på en låt :D
Biotherm är riktigt bra, använde deras hudvård förut.

2008-08-10 @ 22:19:53
URL: http://bettieli.blogg.se/
Postat av: inthemake

Ninni: Biotherm är riktigt bra tycker jag, den håller alltid vad den lovar :) hihihii ja vem vet ;)

Linda: Jag gillar den tröjan, diskret på något sätt, fastän att trycket är stort. hihiii hejja din sambo ;) Jag har massor med Biotherm jag med, de är pålitliga ;)

2008-08-11 @ 07:50:59
URL: http://inthemake.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0